7. Konferencija studenata Poljoprivrednog fakulteta na Zlatiboru

Foto: MMPS

Konferencija studenata poljoprivrednih fakulteta i viših poljoprivrednih škola predstavlja najmasovnije okupljanje studenata poljoprivredne struke

Sedma po redu Konferencija studenata Poljoprivrednog fakulteta u organizaciji Mreže mladih poljoprivrednika Srbije biće održana u kongresnom centru ”Romanija” na Zlatiboru od 26. do 29. aprila 2018. godine, pod pokroviteljstvom Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu i u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Konferencija studenata poljoprivrednih fakulteta i viših poljoprivrednih škola predstavlja najmasovnije okupljanje studenata poljoprivredne struke – učestvovaće 350 studenata poljoprivrednih fakulteta, kao i državne institucije, kompanije i udruženja iz oblasti poljoprivrede.

Mladi ljudi su veoma važni za razvoj moderne i konkurentne poljoprivrede, pre svega jer su
spremni da investiraju u inoviranje sredstava za rad i time doprinesu povećanju produktivnosti i profitabilnosti poljoprivredne proizvodnje, ali su često neinformisani ili su im sredstva pomoći nepoznanica, navode organizatori i napominju da realizacijom ove konferencije, mladima na jednom mestu postaju dostupne sve informacije o aktuelnostima, mogućnostima i inovacijama u poljoprivredi Srbije.

Kontakt telefon za informacije: +381 69 7319 65.