Al Dahra na aukciji prodaje polovne mašine PKB-a

Foto: Printscreen

Pravo da učestvuju na aukciji imaju fizička i pravna lica

Kompanija Al Dahra ponudila je na online aukciji polovnu mehanizaciju Poljoprivredne korporacije Beograd koju je u oktobru 2018. godine kupila za 105,055 miliona evra.

Kako je saopštila ta kompanija, dostupno je više od 500 poljoprivrednih mašina, a trenutno se na sajtu www.aukcijealdahra.rs može licitirati za oko 30 priključnih mašina.

Al Dahra modernizuje kompletnu mehanizaciju PKB-a, te je aukcija šansa da poljoprivrednici povoljno dođu do polovne mehanizacije korišćene u ovom kombinatu.

Sve mašine mogu se i lično pogledati na imanjima Al Dahre u Beogradu.

Procedura licitacije

Pravo da učestvuju na aukciji imaju fizička i pravna lica.

Da biste učestvovali u licitaciji neophodno je da se registrujete i kreirate korisnički profil.

Kako bi bila potvrđena ozbiljnost namere za učestvovanje u licitaciji, neophodna je uplata depozita u iznosu od 5.000 dinara.

Sa jednog korisničkog naloga i sa jednim uplaćenim depozitom može se istovremeno učestvovati na aukciji za više predmeta.

Svaki novi ponuđeni iznos mora biti minimum 5% veći od početne cene, a pobednik aukcije je korisnik koji je u trenutku završetka aukcije ponudio najveći iznos.

Sredstva se prodaju u viđenom stanju, po principu „viđeno-kupljeno“, bez prava kupca na reklamaciju koja se odnosi na ispravnost, kompletnost i tehničke karakteristike kupljenog sredstva.