Konkurs za nove korisnike oznake Brend Bačke

Foto: RRA Bačka

Korisnici Brenda Bačke imaće priliku da na tržištu nastupaju pod ovom oznakom

Regionalna razvojna agencija Bačka raspisala je četvrti Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Brend Bačke.

Brend Bačke okuplja male proizvođače i pružaoce usluga, kao i udruženja iz ruralnih sredina Bačke čiju ponudu objedinjeno predstavlja i promoviše pod jednim imenom. Korisnici Brenda Bačke imaće priliku da na tržištu nastupaju pod ovom oznakom, da njihova ponuda bude predstavljena na zvaničnoj web stranici Brenda Bačke, kao i da učestvuju na manifestaciji kao i ostalim aktivnostima koje su predviđene projektom Brend Bačke 4.

Na konkursu mogu da učestvuju fizička ili pravna lica koja imaju prebivalište na teritoriji opština i gradova osnivača Regionalne razvojne agencije Bačka (Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Žabalj, Titel, Srbobran, Vrbas, Kula, Sremski Karlovci, Bečej, Novi Sad, Temerin, Apatin, Sombor i Odžaci), sa sedištem u ruralnom području i/ili koji svoje poslovne aktivnosti realizuju u ruralnim krajevima.

Odluku o dodeli oznake Brend Bačke novim korisnicima Regionalna razvojna agencija Bačka će doneti najkasnije 10 dana od dana završetka konkursa.

Rok za podnošenje prijava: 31.7.2019. godine

Prijave se podnose lično ili poštom zajedno sa ostalom konkursnom dokumentacijom u Regionalnu razvojnu agenciju Bačka, Bulevar Mihajla Pupina 20/II, Novi Sad.


Kompletan tekst Konkursa i prateću dokumentaciju možete da preuzmete u prilogu:

Konkurs za dodelu prava na korišćenje oznake Brend Bačke

Obrazac prijave

Pravilnik