NS: Javni pozivi za skidanje useva i skladištenje poljoprivrednih proizvoda

Foto: Pixabay

Ponude se podnose na pisarnici Gradske uprave za opšte poslove

Grad Novi Sad raspisao je Javni poziv za vršenјe usluge skidanјa useva sa poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada Novog Sada i Javni poziv za vršenje usluge skladištenja poljoprivrednih proizvoda.

Grad poziva lica zainteresovana za vršenјe usluge skidanјa useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini da podnesu pisane ponude sa uslovima za vršenјe te usluge.

Zainteresovana lica moraju da budu upisana u odgovarajući Registar i imaju registrovanu mehanizaciju, a između ostalog, treba da izvrše skidanje useva, odnosno izvrše žetvu-berbu, i obezbede gorivo o sopstvenom trošku.

Grad Novi Sad poziva i zainteresovane skladištare da podnesu pisane ponude sa uslovima skladištenja i transporta poljoprivrednih proizvoda.

Zainteresovani skladištari moraju da poseduju rešenje o upisu u Registar privrednih subjekata za delatnost skladištenja poljoprivrednih proizvoda i da ispunjavaju određene tehničke karakteristike, a između ostalog, treba da raspolažu skladišnim prostorom kapaciteta najmanje 750 tona i da mogu da izvrše transport poljoprivrednih proizvoda u toku žetve ili berbe.

Ponude se podnose na pisarnici Gradske uprave za opšte poslove u Gradskoj kući, Trg slobode 1, a rok za dostavljanje ponuda je 29. mart do 15 časova.


Kompletan tekst oba Javna poziva možete da preuzmete u prilogu:

Javni poziv za vršenјe usluge skidanјa useva sa poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada Novog Sada

Javni poziv za vršenje usluge skladištenja poljoprivrednih proizvoda