Ovako će izgledati Poljoprivredni sajam (VIDEO)

Foto: Novosadski sajam

Biće organizovano čak 18 kolektivnih izložbi

Na oko 60.000 m2 otvorenog i zatvorenog izlagačkog prostora, od 11. do 17. maja na Novosadskom sajmu nastupiće više od 1.500 izlagača, koji će predstaviti robu i usluge iz 61 zemlje. Direktni učesnici na Poljoprivredni sajam dolaze iz 32 zemlje.

Zemlja partner je Italija, a Zemlja prijatelj – Tunis. Biće organizovano čak 18 kolektivnih izložbi. Objedinjenim nastupom će se predstaviti firme iz Austrije, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Češke, Italije, Holandije, Hrvatske, Indije, Indonezije, Italije, Izraela, Kine, Mađarske, Rusije, Tajvana, Tunisa i Španije.

Nacionalna izložba stoke biće predstavljena na 5.000 m2, a izložba mehanizacije na 20.000 m2. Izložbu „Kvalitet više“ organizuje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a u okviru nje promoviše organsku proizvodnju, proizvode sa oznakom geografskog porekla i zanatske pivare.

Vojvodina gastro region – nastup malih proizvođača hrane iz Vojvodine, ocenjivanje kvaliteta u 30 robnih grupa, poslovni susreti AgroB2B@NSFair i traktori u Poklon-igri za posetioce, takođe su obeležja Poljoprivrednog sajma pred nama.

Očekuje se više od 140.000 posetilaca, privredne, naučne i političke delegacije iz više od 30 zemalja, oko 50 stručnih skupova u Kongresnom centru, više od 1.150 akreditovanih novinara.

JOŠ MALO MESTA ZA IZLAGANJE

Odziv na predstojećem Poljoprivrednom sajmu je veći nego prethodnih godina, a popunjenost kapaciteta početkom marta je iznad 80 odsto, saopštio je Novosadski sajam i pozvao zainteresovane izlagače da iskoriste benefite nastupa, predstave proizvode i usluge i ostvare saradnju sa firmama i iz najudaljenijih krajeva sveta.

Svi koji se nisu prijavili do sada, a žele to da učine, još mogu da ostvare olakšice prilikom plaćanja – do 31. marta popust je 4%, dok će od 1. aprila važiti pune cene iz prijava.

86. međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 11. do 17. maja na Novosadskom sajmu. Odziv za nastup je bolji nego prethodnih godina, a do sada je popunjeno 80% izlagačkog kapaciteta. Iskoristite ovu priliku da posetiocima predstavite svoje proizvode i usluge.

Geplaatst door Novosadski sajam op Dinsdag 19 maart 2019

Komentari