Ovako će izgledati Poljoprivredni sajam (VIDEO)

Foto: Novosadski sajam

Biće organizovano čak 18 kolektivnih izložbi

Na oko 60.000 m2 otvorenog i zatvorenog izlagačkog prostora, od 11. do 17. maja na Novosadskom sajmu nastupiće više od 1.500 izlagača, koji će predstaviti robu i usluge iz 61 zemlje. Direktni učesnici na Poljoprivredni sajam dolaze iz 32 zemlje.

Zemlja partner je Italija, a Zemlja prijatelj – Tunis. Biće organizovano čak 18 kolektivnih izložbi. Objedinjenim nastupom će se predstaviti firme iz Austrije, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Češke, Italije, Holandije, Hrvatske, Indije, Indonezije, Italije, Izraela, Kine, Mađarske, Rusije, Tajvana, Tunisa i Španije.

Nacionalna izložba stoke biće predstavljena na 5.000 m2, a izložba mehanizacije na 20.000 m2. Izložbu „Kvalitet više“ organizuje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a u okviru nje promoviše organsku proizvodnju, proizvode sa oznakom geografskog porekla i zanatske pivare.

Vojvodina gastro region – nastup malih proizvođača hrane iz Vojvodine, ocenjivanje kvaliteta u 30 robnih grupa, poslovni susreti AgroB2B@NSFair i traktori u Poklon-igri za posetioce, takođe su obeležja Poljoprivrednog sajma pred nama.

Očekuje se više od 140.000 posetilaca, privredne, naučne i političke delegacije iz više od 30 zemalja, oko 50 stručnih skupova u Kongresnom centru, više od 1.150 akreditovanih novinara.

JOŠ MALO MESTA ZA IZLAGANJE

Odziv na predstojećem Poljoprivrednom sajmu je veći nego prethodnih godina, a popunjenost kapaciteta početkom marta je iznad 80 odsto, saopštio je Novosadski sajam i pozvao zainteresovane izlagače da iskoriste benefite nastupa, predstave proizvode i usluge i ostvare saradnju sa firmama i iz najudaljenijih krajeva sveta.

Svi koji se nisu prijavili do sada, a žele to da učine, još mogu da ostvare olakšice prilikom plaćanja – do 31. marta popust je 4%, dok će od 1. aprila važiti pune cene iz prijava.

https://www.facebook.com/novosadskisajam/videos/252057665701300/