Caproll 10t

OPIS:

AGROSTANDARD je zastupnik nekoliko brendova traktorskih prikolica. Od svih brendova izdavajamo dva koja su se profilisala kao „best-buy“ na tržištu: turski proizvođač traktorskih prikolica CAPROLL, sa ponudom prikolica od 8t, 10t i 10t ojačane, i domaći proizvođač KPD Dubrava 2,5t; 3,5t; 4t; 8t i 10t.


CENA: Pozovite – Za sve nabavke preko e-Kooperative popust od 140,00€!


FIRMA:


DODATNE INFORMACIJE:

KAKO KUPITI?

KONTAKT

Detaljne informacije o ponuđenim proizvodima možete dobiti u preduzeću AGROSTANDARD, e-mailom, ili telefonom:

Web: www.agrostandard.rs

E-mail: standarddoo@yahoo.com

Tel: 021/645-13-14

Kako biste ostvarili dodatni popust na proizvode iz ove ponude, prilikom kontaktiranja obavezno navedite da kupovinu planirate da obavite preko AgroFina i e-Kooperative.

ŠTA JE E-KOOPERATIVA?

e-Kooperativa je internet servis u vlasništvu preduzeća Agroposrednik, nastao kao odgovor na sve izraženiju potrebu za poslovnim udruživanjem poljoprivrednika. e-Kooperativa povezuje poljoprivrednike sa drugim učesnicima u agrobiznisu i po principu grupne kupovine organizuje kupoprodaju na veliko. Na taj način poljoprivrednici mogu po povoljnijoj ceni da kupuju, a firme brže da prodaju veći broj svojih proizvoda ili usluga.

KAKO MOŽETE DA KUPITE PONUĐENE PROIZVODE PREKO E-KOOPERATIVE?

Procedura je jednostavna – nakon što se odlučite za kupovinu nekog proizvoda iz ponude AGROSTANDARDA, registrujte se na sajtu www.e-kooperativa.rs i zatim u formularu na stranici www.e-kooperativa.rs/kupovina navedite koji proizvod planirate da kupite. Nakon što primimo vaš zahtev, kontaktiraćemo vas telefonom radi organizovanja kupoprodaje.

KOLIKO KOŠTA OVA USLUGA E-KOOPERATIVE?

I registracija i kupovina preko e-Kooperative su u promotivnom periodu besplatni za kupce.

DA LI PREKO E-KOOPERATIVE MOGU DA SE KUPE SAMO PROIZVODI IZ OVE KONKRETNE PONUDE?

Ne. Registracija na sajtu www.e-kooperativa.rs je trajna i registrovani članovi mogu neograničen broj puta da šalju neobavezujuće zahteve za nabavku raznih proizvoda različitih firmi.

>> Registrujte se odmah i uštedite!

Komentari