GetG.A.P.

OPIS:

GetG.A.P. – softversko rešenje koje poljoprivrednim proizvođačima, konsultantima i sertifikacionim telima pomaže u implementaciji i održavanju GLOBALG.A.P. standarda.

Tim vrsnih stručnjaka, programera i univerzitetskih profesora, objedinio je deceniju iskustva u IT industriji i višegodišnje iskustvo u poljoprivrednoj proizvodnji i sertifikaciji poljoprivredne proizvodnje i ponudio rešenje koje pojednostavljuje složenu i zahtevnu proceduru sertifikacije poljoprivrednih proizvoda.


KARAKTERISTIKE:

Koristeći GetG.A.P.:

• Uvedite GLOBALG.A.P. standard u svoje poslovanje efikasno i jednostavno.
• Pojednostavite procese ovom platformom koja omogućava jednostavnu i laku komunikaciju unutar tima.
• Držite sve dokumente na sigurnom mestu.
• Pristupite svojim podacima lako i jednostavno, u svakom trenutku.
• Osigurajte svoju proizvodnju identifikovanjem i procenom rizika na jednostavan i razumljiv način.
• Štedite vreme i novac lakšom i boljom komunikacijom, kao i pripremom potrebne dokumentacije u skladu sa traženim rokovima.


DODATNE INFORMACIJE:

DOBRA POLJOPRIVREDNA PRAKSA
G.A.P. – GOOD AGRICULTURAL PRACTICE

GLOBAL G.A.P., sa više od 175000 sertifikovanih proizvođača iz 125 zemalja sveta, međunarodno je priznati standard koji zahtevaju distributeri i učesnici u maloprodaji radi zaštite svojih klijenata. Kreiran je da bi uverio potrošače da je hrana proizvedena na farmi bezbedna po životnu sredinu, da je kontrolisana upotreba hemijskih preparata u proizvodnji, kao i da su poštovani principi dobrobiti i sigurnosti radnika u proizvodnom procesu.

Mnoga tržišta, distributivni lanci, supermarketi i prodavci na malo, primenu i sertifikat GLOBAL G.A.P. ističu kao preduslov bilo kakve poslovne saradnje, otkupa i daljeg plasmana agrarnih proizvoda.

GLOBALG.A.P. već 20 godina obezbeđuje potvrdu da su svi zahtevi vezani za bezbednost agrarnih proizvoda sadržani u regulativi koja je važeća u međunarodnim okvirima, zemlji porekla i na tržištu gde je proizvod plasiran – ispunjeni.

Ukoliko ste poljoprivredni proizvođač, distributer poljoprivrednih proizvoda, konsultant u poljoprivredi – kreirajte profil na www.getgap.com i otkrijte koliki deo posla možete sebi da olakšate.


GetG.A.P.

www.getgap.com

www.facebook.com/getGAPnow

Kontakt osoba:

Aleksandra Kolar

a.kolar@getgap.com


CENA: Besplatno u promotivnom periodu


FOTO GALERIJA:

Komentari