AgroFin info servis

Predstavljamo Vam novu funkcionalnost našeg portala – AgroFin info servis, informacioni sistem za obaveštavanje korisnika putem Vibera!

Za samo 500 din, JEDNOKRATNO, pretplatite se na AgroFin info servis i primajte preko Vibera obaveštenja o najnovijim agro konkursima, subvencijama, kreditima i popustima – direktno na Vaš mobilni telefon!

Jednokratne prijave po akcijskoj ceni primamo samo u promotivnom periodu, do 30. maja!

Nakon tog datuma, pretplata za nove korisnike će biti skuplja i obnavljaće se na godišnjem nivou.

Pretplatite se odmah i uštedite!

Uputstvo za plaćanje pogledajte na primeru uplatnice u prilogu (plaćanje možete da izvršite u Pošti, banci ili preko mobilnog / e-bankinga).

Sa slanjem Viber obaveštenja počinjemo u prvim danima juna!


Pre uplate, potrebno je da, popunjavanjem praznih polja i pritiskom na dugme “Pošalji”, date saglasnost da unesemo Vaš broj mobilnog telefona u bazu primalaca Viber poruka:

S A G L A S N O S T
o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka i njihovom korišćenju

Ja, dole potpisani/a, saglasan/a sam i potvrđujem da dobrovoljno stavljam na raspolaganje podatke o svojoj ličnosti preduzeću Agroposrednik d.o.o. i njegovim poslovnim partnerima da mogu da prikupljaju obrađuju i međusobno prosleđuju i razmenjuju sledeće podatke (dalje u tekstu: obrada podataka): broj mobilnog telefona na kojem je instalirana aplikacija Viber.

Pomenutu saglasnost za obradu podataka dajem u svrhu slanja Viber poruka preko AgroFin info servisa, u informativne i marketinške svrhe.

Upoznat/a sam sa pravom da u svakom trenutku mogu u celosti povući ovu izjavu o saglasnosti. Povlačenjem izjave o saglasnosti u celosti će prestati obrada mojih podataka kao i moja registracija u AgroFin info servisu.

Upoznat/a sam sa pravom da u svakom trenutku mogu i delimično povući ovu izjavu o saglasnosti za obradu podataka (odjava sa AgroFin info servisa).

Upoznat/a sam sa pravom da korisnik može na sopstveni zahtev zatražiti brisanje svojih ličnih podataka iz baze AgroFin info servisa, telefonskim putem ili putem e-maila.

U Novom Sadu, maja 2020. godine,

SAGLASNOST DAO/LA:


Primer popunjene uplatnice:

Ne zaboravite da u polje “Poziv na broj” upišete Vaš broj mobilnog telefona na kojem imate instaliranu aplikaciju Viber i na koji ćete primati naša obaveštenja!

NAPOMENE:

  • Ovo NIJE Viber grupa – niko neće videti Vaše ime ili broj telefona, niti će se dopisivati sa Vama. Samo od nas ćete povremeno dobijati kvalitetne informacije o agrobiznisu.
  • Nećemo spamovati! Promotivne poruke ćemo Vam slati samo kada one budu uključivale popuste ili druge pogodnosti za Vas.
  • Pretplata će važiti trajno, odnosno sve dok AgroFin info servis bude bio operativan ili dok se sami ne odjavite sa ovog servisa.

Pretplatite se odmah, čitajte AgroFin i investirajte pametno!