Green Mind Consulting d.o.o.

OSNOVNI PODACI

Naziv: Green Mind Consulting d.o.o.

Matični broj: 21182974

PIB: 109441114

KONTAKT

Adresa: Zmaj Jove Jovanovića 19a, 26000 Pančevo

Tel: 064 329 529 8

Mail: office@greenmind.rs

Web: www.greenmind.rs

OPIS

GMC je konsultantska kuća koja se bavi razvojnim projektima iz oblasti poljoprivrede i zaštite životne sredine. Iz širokog spektra usluga GMC se bavi i pripremanjem dokumentacije za korisnike podsticaja iz IPARD II fondova za podizanje infrastrukturnih kapaciteta poljoprivrede u Srbiji.

Svojom ponudom na tržištu se izdvajamo zbog sprovođenja kvantitativnih i kvalitativnih analiza delatnosti samih korisnika koje prethode procesu konkurisanja, te ukazujemo na mogućnosti razvoja i poboljšanja delatnosti koje korisnici obavljaju.

Naš fokus je usmeren na održivost proizvodnje i optimalno korišćenje resursa i time naša usluga prevazilazi usluge pisanja IPARD dokumentacije koja se nudi na tržištu.

GMC, pored same pripreme dokumentacije, u okviru pružanja usluga korisnicima nudi asistenciju i savetovanje pre podnošenja zahteva, kao i nakon samog dobijanja rešenja o odobravanju sredstava iz IPARD II fondova.

USLUGE

SAVETODAVNE DELATNOSTI

GMC u okviru rada svog stručnog tima nudi savetodavne usluge iz svih oblasti agrarne proizvodnje, kao i savetodavne usluge iz oblasti zaštite životne sredine.

Ukoliko imate bilo kakav problem ili želite da unapredite svoju proizvodnju, pomoći ćemo Vam da rešite sve sporne situacije.

PROJEKTOVANJE I TEHNIČKA PODRŠKA

Nudimo tehničku podršku u pripremi dokumentacije i projektovanje u agraru.

EDUKACIJA

U okviru svojih delatnosti, naš tim nudi širok spektar edukacija za tehničare u agrarnoj proizvodnji. Učinite svoje osoblje produktivnijim.

SERTIFIKACIJA

Interno ocenjivanje i konsultantske usluge za vodeće standarde u komercionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji i životnoj sredini.

ORGANSKA POLJOPRIVREDA

Sve vrste savetovanja u okviru organske proizvodnje u agraru.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE

Nudimo pomoć pri implementaciji principa održivog razvoja u proizvodnji, poboljšanje energetske efikasnosti kao i podršku pri standardizaciji.