Predstavljanje mera IPARD programa u RPK Novi Sad

Foto: AgroFin

Predavanje organizuje Privredna komora Srbije uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) za sve zainteresovane kompanije i individualne proizvođače

27. februara 2018. godine, u RPK Novi Sad (Narodnog fronta 10, drugi sprat), sa početkom u 11 časova, održaće se predavanje „Predstavljanje mera IPARD programa Republike Srbije“, saopštila je Regionalna privredna komora Južnobačkog upravnog okruga.

Predavanje organizuje Privredna komora Srbije uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) za sve zainteresovane kompanije i individualne proizvođače.

Učesnici će se upoznati sa osnovnim uslovima programa, pravilima i načinima na koje se mogu koristiti pretpristupna sredstva EU namenjena poljoprivrednoj proizvodnji i prerađivačkoj industriji.

U drugom delu predavanja će između ostalog biti predstavljeni ostvareni rezultati i predstojeće aktivnosti projekta „Smanjenje barijera za ubrzani razvoj tržišta biomase u Srbiji“, koji se finansira iz sredstava Globalnog fonda za životnu sredinu (GEF), a realizuju ga UNDP, Ministarstvo rudarstva i energetike i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, kao i film na temu razvoja tržišta biomase u Srbiji.

Predavanje je besplatno.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Milenu Jerosimović, na brojeve telefona 021/480-20-81 i 064/84-18-544, a svi zainteresovani mogu se prijaviti najkasnije dan pre zakazanog termina na adresu milena.jerosimovic@pks.rs.

Agenda: