BEZBEDNI I NA ODMORU

Uštede na onlajn putno osiguranje i pomoć na putu „Dunav osiguranja“

Beograd, 7. jun 2023. – U susret letu, veliki broj sugrađana uveliko planira odlazak na odmor i putovanje van zemlje. I pored dobre organizacije, neplanirane događaje teško je prevideti. Prehlade, iznenadne bolesti i povrede niko ne želi kao saputnika, ali ih je nemoguće ignorisati. Najsigurniji način da se obezbedi zdravstvena zaštita kada dođe do nepredviđenih situacija, ali i visokih troškova lečenja u inostranstvu, jeste posedovanje polise putnog zdravstvenog osiguranja.

S najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra, Kompanija „Dunav osiguranje“ obezbeđuje najviši stepen pokrića, koji vlasnici polise imaju na raspolaganju za potrebe hitnog lečenja ili naknade troškova. U zavisnosti od nivoa pokrića, polisa putnog zdravstvenog osiguranja omogućava pokrivanje troškova iznenadnih i hitnih lekarskih intervencija, nabavke neophodnih lekova, bolničkog i ambulantnog lečenja, prevoza bolesnika do najbliže ustanove i lečenje drugih zdravstvenih tegoba koje nisu posledica hronične bolesti ili krivice putnika.

Kako biste ovu polisu mogli da kupite na jednostavan i pouzdan način, i uz to uštedite vreme i novac, za sve koji putno zdravstveno osiguranje zaključe onlajn, Kompanija „Dunav“ odobrava popust od 15 odsto.

Pored polise putnog zdravstvenog osiguranja, u okviru veb-kupovine, moguće je zaključiti i osiguranje pomoći na putu uz 10 odsto popusta. Osiguranje pomoći na putu neizostavan je deo svakog planiranja putovanja, bez obzira na vozačko iskustvo. Uz polisu putne asistencije, jedan telefonski poziv u bilo koje doba dana ili noći 365 dana u godini obezbediće dolazak ovlašćenog majstora, pregled, lakše popravke, šlepovanje i troškove noćenja ako je za vozilo potrebna duža popravka.

Za sve dodatne informacije i podršku u vezi sa onlajn kupovinom polisa zainteresovani mogu pozvati Kontakt centar Kompanije „Dunav osiguranje“ na telefon 0800 386 286 ili posetiti sajt www.dunav.com.