„Dunav osiguranje“ na Regionalnom sajmu privrede

Bojan Raičević, član IO "Dunav osiguranja" i Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova na Regionalnom sajmu privrede (Autor fotografije: Uroš Ivanović)

Beograd, 29. septembar 2022. – Učešćem na 15. Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi, Kompanija „Dunav osiguranje“ postala je deo ovog značajnog biznis događaja, koji je okupio veliki broj domaćih i stranih izlagača iz zemlje i regiona. Uz mogućnost da posetioci vide bogat izlagački program, Sajam je okupio brojne privrednike i preduzetnike, kako bi se promovisale raznovrsne industrijske delatnosti i nova ulaganja u privredu Srema.

Tim povodom, na štandu Kompanije „Dunav“ posetioci će moći da se informišu o širokoj paleti osiguravajućih usluga, kao i o mogućnostima kupovine najčešćih vrsta osiguranja. Kako je istakao Bojan Raičević, član Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“, u sklopu predstavljanja na ovogodišnjem Regionalnom sajmu privrede, „našim klijentima želimo da ukažemo na važnost posedovanja polise osiguranja i brojnih rizika koji su u vezi sa privrednim ambijentom i poslovanjem privrednika, a prilagođavajući svoje usluge tržištu nastojimo da opravdamo poverenje i njihova visoka očekivanja“.

Pored brojnih posetilaca, štand Kompanije posetili su predstavnici lokalne samouprave i predsednik SO Stara Pazova, Đorđe Radinović. Ovom prilikom istaknuta je podrška Kompanije kako građanima Srbije i privrednicima, tako i državnim institucijama i predstavnicima lokalne samouprave naše zemlje.