Uz kupovinu prskalica i atomizera gratis dokumentacija za subvencije

Fotografije: FarmGép

Osim besplatne pripreme dokumentacije za subvencije, poljoprivrednike, gazdinstva, zadruge i preduzeća iz agrosektora u toku avgusta očekuju i popusti

Preduzeće Agroposrednik d.o.o. iz Novog Sada, generalni distributer za Srbiju renomirane mađarske kompanije FarmGép, svim kupcima prskalica i atomizera besplatno priprema i nadležnim institucijama predaje dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje subvencija.

Trenutno je u toku Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura u 2019. godini, koji traje do 30. avgusta.

Svi kupci koji do 23. avgusta izvrše kupovinu KERTITOX prskalice ili atomizera, zahvaljujući našim ekspertima sa dugogodišnjim iskustvom u izradi projekata za podsticaje mogu da računaju na povrat sredstava u iznosu od 50 do 65 odsto od vrednosti investicije.

Detaljne specifikacije, fotografije, video prezentacije i cene proizvoda koji su trenutno u ponudi mogu da se pogledaju klikom na linkove ili fotografije:


Osim besplatne pripreme dokumentacije za subvencije, što predstavlja značajnu finansijsku uštedu, poljoprivrednike, gazdinstva, zadruge i preduzeća iz agrosektora u toku avgusta očekuju i popusti prilikom kupovine FarmGép-ovih proizvoda.

Dodatne informacije zainteresovani mogu da dobiju putem mejl adrese agroposrednikdoo@gmail.com ili telefonom na broj 063/530-590.

FarmGép – VIŠEDECENIJSKO ISKUSTVO, EVROPSKI KVALITET

Nastanak fabrike FarmGép d.o.o. vezuje se za Preduzeće za Proizvodnju Poljoprivrednih Mašina (DMG) iz Debrecina, specijalizovano za proizvodnju mašina za zaštitu bilja još od 1960–tih godina. Od privatizacije 1991. godine fabrika posluje pod poslovnim imenom FarmGép d.o.o., kao porodično preduzeće. Ponovo su pokrenuli proizvodnju zadržavši i zaštitivši proizvodne brendove Kertitox i Mobitox koje je prethodnih decenija DMG uspešno proizvodio i plasirao na tržište, a pored toga, proširili su i ponudu proizvoda.

Mašine proizvode po EU standardima, ugrađuju isključivo visokokvalitetne delove i opremu svetski poznatih proizvođača (Bertolini, Arag, TeeJet, Müller…), a proizvodi su im dugotrajni i pouzdani, sa bogatim izborom dodatne opreme i opcija za preciznu poljoprivredu.

Danas je FarmGép jedan od vodećih proizvođača kvalitetnih i inovativnih prskalica i mašina za tretiranje semena u Mađarskoj, i ostvaruje značajan izvoz u više evropskih zemalja.