Agroposrednik traži firme-distributere priključnih mašina

Fotografije: FarmGép

Zainteresovane firme mogu da se prijave do petka, 5. jula

Preduzeće Agroposrednik d.o.o. iz Novog Sada, generalni distributer za Srbiju renomirane mađarske kompanije FarmGép, poziva zainteresovane firme koje se bave prodajom poljoprivredne mehanizacije da se jave radi uspostavljanja distributerske mreže na teritoriji naše zemlje.

Nastanak fabrike FarmGép d.o.o. vezuje se za Preduzeće za Proizvodnju Poljoprivrednih Mašina (DMG) iz Debrecina, specijalizovano za proizvodnju mašina za zaštitu bilja još od 1960–tih godina. Od privatizacije 1991. godine fabrika posluje pod poslovnim imenom FarmGép d.o.o., kao porodično preduzeće. Ponovo su pokrenuli proizvodnju zadržavši i zaštitivši proizvodne brendove Kertitox i Mobitox koje je prethodnih decenija DMG uspešno proizvodio i plasirao na tržište, a pored toga, proširili su i ponudu proizvoda.

Danas je FarmGép jedan od vodećih proizvođača kvalitetnih i inovativnih prskalica i mašina za tretiranje semena u Mađarskoj, i ostvaruje značajan izvoz u više evropskih zemalja.

Aktuelni proizvodni program FarmGép-a čine sledeći proizvodi, raznih dimenzija i kapaciteta:

MAŠINE ZA TRETIRANJE (ZAPRAŠIVANJE) SEMENA (stabilne i samohodne)

Više o mašinama za tretiranje semena pogledajte ovde.

RATARSKE PRSKALICE (vučene, nošene, sa sistemom prednjeg rezervoara, za Fastrac traktore, sa automatikom za preciznu poljoprivredu, GPS-om…)

PRSKALICE ZA PLANTAŽE – ATOMIZERI (vučene, nošene, sa različitim tipovima ventilatora i lopatica…)

SPECIJALNE PRSKALICE

MEŠAČ HEMIJSKIH RASTVORA

DOZATOR HEMIJSKIH RASTVORA (za uređaje za navodnjavanje)

U skladu sa strategijom širenja proizvodnje i osvajanja novih tržišta, FarmGép je za svog ekskluzivnog zastupnika u Srbiji odabrao novosadsko preduzeće Agroposrednik d.o.o., te sada sledi uspostavljanje mreže ovlašćenih distributera-dilera preko koje će se proizvodi iz asortimana FarmGép-a plasirati krajnjim kupcima.

Potencijalni distributeri treba da ispunjavaju sledeće kriterijume:

  • da posluju najmanje 3 godine u sektoru trgovine poljoprivrednom mehanizacijom;
  • da su u 2018. godini pozitivno poslovali;
  • da imaju izgrađenu mrežu kupaca i kontakata;
  • da imaju zaposlene komercijaliste i servisere;
  • da za početak saradnje poruče najmanje 1 mašinu iz proizvodnog programa FarmGép-a (firme koje žele ekskluzivitet na području na kojem posluju treba da poruče 3-5 mašina).

Zainteresovane firme mogu da se prijave do petka, 5. jula, mejlom na adresu agroposrednikdoo@gmail.com, a sve dodatne informacije mogu dobiti telefonom na broju 063/530-590.