IMT na stazi stare slave (VIDEO)

Foto: AgroFin

IMT je brend koji je prisutan na ovim prostorima jako dugo

Na nedavno održanom sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade 2020, učestvovala je i kompanija IMT, koju je 2018. godine kupio indijski TAFE, treći po veličini proizvođač traktora na svetu i višedecenijski partner IMT-a.

Dragan Galečić, menadžer prodaje i marketinga IMT-a, u izjavi za mladenovački portal Info M, govorio je o modelima traktora IMT i TAFE koji se sklapaju u proizvodnim pogonima IMT-a u Srbiji.

Prema njegovim rečima, od predstavljanja na prošlogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, vlada veoma veliko interesovanje za ovim traktorima.

-IMT je brend koji je prisutan na ovim prostorima jako dugo i svi jako dobro znaju o čemu se radi i koji su to tipovi traktora, rekao je Galečić.

On je govorio i o aktuelnoj ponudi traktora ove fabrike i subvencijama za nabavku novog traktora, a kompletan intervju sa štanda IMT-a možete da pogledate ovde:

Video: Info M

Podsetimo, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novog traktora u 2020. godini.

Predmet podsticaja su traktori snage motora do najviše 60 kilovata, proizvedeni ili sklopljeni u Republici Srbiji.

Najviši ukupni iznos podsticaja koji korisnik može da ostvari je 800.000 dinara, a zahtev za odobravanje prava na podsticaje podnosi se do 29. maja.

Cenovnike IMT i TAFE traktora možete da pogledate ovde: