Međunarodni poljoprivredni sajam počinje danas

Međunarodni poljoprivredni sajam u onlajn izdanju počinje danas. Sajam će otvoriti predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić

Svečano otvaranje je danas, od 10 časova i 45 minuta, a dovoljno je samo da budete prisutni na expoonline.rs.

Stotinu osamdeset četiri izlagača predstavlja proizvode i usluge iz osam zemalja, Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije, za posetioce. Održaće se više od 50 konferencija, vebinara, promocija i prezentacija. Na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije. Biće promovisani najbolje ocenjeni proizvodi i usluge u ovoj godini godini.

Direktan kontakt izlagača i posetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, četom i mejlom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima. Posetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu. Poseta Sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.

Posetioce očekuje Poklon igra. Najsrećniji i “najvredniji” dobija traktorsku kosačicu John Deere, darodavca KITE DOO. Pravila učešća u Poklon igri su na adresama: sajam.net, expoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.