Na sajmu “Gulfood 2023” u Dubaiju 25 kompanija iz Srbije

Na međunarodnom  sajmu prehrambene  “Gulfood 2023”, koji se od 20. do 24. februara održava u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, učestvovaće 25 domaćih kompanija iz prehrambenog sektora, saopštila je Privredna komora Srbije.

Na ovoj sajamskoj manifestaciji učestvovaće kompanije Tartufi SR, The Fun&Fit Company, Nisha, NS Bomi, Packom International, Minela, Master Food, PIK Bečej, Master Fruits, Laki, Yumis Sirogojno Company, Agranela, Cold Pressok, ITN Group, Budimka, Fruct Company, Zdravo Organic, Strela, Jaffa Crvenka, Damar Confit, Naš med, Don Don, Revita i Adore Chocolat.

PKS i Razvojna agencija Srbije organizovale su da se naše kompanije predstave na nacionalnom štandu Srbije u jednoj od glavnih hala sajma – Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls. Nastup na ovom sajmu izlagačima omogućava  da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Sajam „Gulfood“ je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu Golfa, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

B. K.