Online konferencija „Poljoprivreda posle pandemije“

Foto: Novosadski sajam / Color Media Communications

Svi zainteresovani će konferenciju moći da prate preko Zoom aplikacije i YouTube live streama

U organizaciji Novosadskog sajma, a uz podršku kompanije Color Media Communications u ponedeljak 18. maja sa početkom u 11 sati održaće se online konferencija „Poljoprivreda posle pandemije“.

Teme koje će konferencija obraditi su kako ostati lider u događajima posvećenim agrobiznisu, kako pokazati lojalnost prema starim i novim kupcima i kako podići vidljivost napora da se Poljoprivredni sajam kvalitetno realizuje u septembru 2020.

Na konferenciji će govoriti Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Vuk Radojević, pokrajinski sektretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, Tomaš Kuhta, ambasador Češke Republike u Srbiji – zemlje partnera Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma, Leonid Babić, predstavnik Generali osiguranja u Srbiji koje je strateški partner Sajma i direktor Regionalnog centra Vojvodina, Marko Stojanović, sekretar Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije i Branislav Sekulić, vlasnik firme “Vrtlari” – predstavnik malih proizvođača.

Moderator će biti Borislav Despotović, novinar RTV-a.

Svoja pitanja možete slati na mail poljoprivredaposlepandemije@gmail.com, a organizatori će se potruditi da vam govornici odgovore lično odnosno kroz pitanja moderatora.

Svi zainteresovani će konferenciju moći da prate preko Zoom aplikacije klikom na link:

https://us02web.zoom.us/j/87647025474?pwd=aHJtODlMdDl3M293VkRBcyt2Y1JHQT09

(Meeting ID: 876 4702 5474, Password: 459064)

Konferencija će se uživo prenositi i preko YouTube live streama: