PRIJATELJI ŠAMPIONA

Kompanija „Dunav osiguranje“ ponosni je sponzor najznačajnijeg teniskog događaja u regionu Serbia Open 2021.

Beograd, 20. april 2021. – ATP turnir serije 250, nakon devet godina vratio se na terene Teniskog centra „Novak“, gde će se narednih dana za titulu na šljaci nadmetati neki od najboljih tenisera na svetu. U želji da pruži podršku održavanju tako značajnog sportskog događaja u zemlji, Kompanija „Dunav osiguranje“ još jednom je pokazala da je prijatelj šampiona i svih onih koji navijaju za prave vrednosti i fer-plej.

Na ovogodišnjem turniru, koji je počeo juče i trajaće do 25. aprila, pored svetskog broja jedan, Novaka Đokovića, učestvuje i više igrača sa ATP TOP 30 liste: Mateo Beretini, Aslan Karacev, dok će priliku da se probiju ka vrhu svetske liste dobiti i domaći teniseri Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Održavanje Serbia Open 2021. kao najekskluzivnijeg sportskog događaja u regionu predstavlja najbolju promociju tenisa i teniskih talenata Srbije širom sveta, a Kompanija „Dunav osiguranje“ je ponosna što je deo ovakvog spektakla i sponzor turnira, koji na najbolji način promoviše sport, prijateljstvo i zdrave navike.

Sa željom da pobede prave vrednosti, narednih dana navijamo za naše talentovane sportiste i dajemo podršku svim igračima, zajedno sa 30 miliona ljudi koji će u preko 180 zemalja sveta uživo pratiti ovaj teniski spektakl.