RAS organizuje B2B sastanke „MEET4BUSINESS AGRA 2019“

Foto: Pomurski sejem

Poslovni susreti posvećeni su povezivanju poslovnog i tehnološkog aspekta u ovoj oblasti

Razvojna agencija Srbije, u saradnji sa Mariborskom razvojnom agencijom i drugim partnerima u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN), organizuje B2B sastanke „MEET4BUSINESS AGRA 2019“ u Gornjoj Radgoni, Slovenija, koji su planirani za 27.08.2019. godine. Poslovni susreti organizovani su u okviru 57. Međunarodnog sajma poljoprivrede i hrane „Agra 2019“ i održaće se u Hali 5, Pomurski sejem, Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona, Sloveniјa.

„Agra 2019“ je sajam koji teži što ažurnijim podacima i povezivanju u sektoru. Sajam je dobra prilika za upoznavanje sa inovacijama i poslednjim tehnološkim unapređenjima u oblasti proizvodnje hrane, poljoprivrednoj delatnosti i slično. Oko 1.800 izlagača nudi najrelevantnija znanja i informacije u tehnologiji obrade i proizvodnje hrane.

Neke od tema u fokusu ovogodišnjeg sajma i propratnih događaja su: digitalizacija poljoprivrede, digitalizacija u proizvodnji hrane, internacionalna ekonomija, trendovi u tehnologiji proizvodnje, organska proizvodnja…

Poslovni susreti (matchmaking event) posvećeni su povezivanju poslovnog i tehnološkog aspekta u ovoj oblasti.

Predviđeni su individualni, prethodno zakazani, sastanci u trajanju od 25 minuta. Osnova za sastanke je online katalog svih učesnika koji omogućava pregled portfolia svakog od njih.

Prijava i zakazivanje B2B sastanaka vrši se putem ovog linka.

Rokovi:

  1. Avgust 2019. godine: Online registracija (unošenje kooperacionog profila)
  2. Avgust 2019. godine: Biranje interesantnih profila i zakazivanje B2B sastanaka
  3. Avgust 2019. godine: „Meet4Business Matchmaking Event Agra 2019“