Treći Sajam mlinarstva, pekarstva, poslastičarstva i pakovanja u Novom Sadu

Foto: Mlinpek Zavod

I 23. konferencija „Mlinarsko-pekarski dani“

3. Sajam mlinarstva, pekarstva, poslastičarstva i pakovanja i 23. konferencija „Mlinarsko-pekarski dani“ održaće se od 11. do 13. oktobra u Novom Sadu, u Master centru Novosadskog sajma.

Kako je saopštio organizator MLINPEK Zavod, tokom tri dana održaće se niz manifestacija i događaja posvećenih razvoju prerade žita i brašna. Brojni izlagači će ponuditi svoje proizvode i usluge i omogućiti posetiocima da kroz razgovore i prezentacije proizvoda i opreme, za sebe nađu prava rešenja.

U okviru sajma održaće se po 23. put tradicionalne konferencije Mlinarski i Pekarski dani, a za učesnike je organizator pripremio raznovrstan program sa iskusnim predavačima koji će obraditi teme aktuelne za razvoj mlinarske, pekarske i poslastičarske struke, počev od kvaliteta sirovina, preko najnovijih tehnoloških i organizacionih rešenja do kvaliteta i asortimana gotovih proizvoda.

Ova manifestacija ponudiće za svakog po nešto: iskusnim mlinarima i pekarima razvojna rešenja, vodećim u struci priliku da svoj program promovišu i predstave, a srednjoškolcima priliku da uče od iskusnijih i zavole struku za koju su se opredelili, poručuju organizatori.

Kompletan program Konferencije možete da pogledate ovde.