Umrežavanje zelenih pijaca u pokrajini

Međusobno potpisanim sporazumom o poslovno-tehničkoj saradnji novosadsko, somborsko i dva subotička preduzeća, koja upravljaju zelenim pijacama, obavezala su se da će, umrežavanjem i međusobnom razmenom iskustva, doprineti njihovoj modernizaciji i unapređenju rada.

Sporazum su potpisali Uroš Lončar, VD direktor JKP „Tržnica“ Novi Sad, Dejan Ljubisavljević, direktor JKP „Subotičke pijace“ Subotica, Branislav Joka, direktor AD „Tržnica“ Subotica i Goran Nanković, direktor JKP „Prostor“ Sombor

Uroš Lončar, VD direktor JKP „Tržnica“ Novi Sad, Dejan Ljubisavljević, direktor JKP „Subotičke pijace“ Subotica, Branislav Joka, direktor AD „Tržnica“ Subotica, Goran Nanković, direktor JKP „Prostor“ Sombor

„Cilj potpisanog sporazuma jeste da razvijamo različite oblike saradnje na popularizaciji pijačne delatnosti. To ćemo nastojati da ispunimo kroz organizovanje zajedničkih manifestacija, edukacijom o zdravsvenoj bezbednosti hrane i slično. Isto tako, razvojem softverskih projekata vezanih za organizaciju, naplatu i kontrolu rada tezgi, svakom u svom delokrugu, značajno će unaprediti proces rada. Za JKP „Tržnica“ Novi Sad od izuzetne je važnosti saradnja sa drugim sličnim preduzećima, kao i razmena iskustva i dobre prakse“, rekao je Uroš Lončar, VD derektor JKP „Tržnica“ Novi Sad.

Uroš Lončar, VD direktor JKP „Tržnica“ Novi Sad

Potpisnici sporazuma u aktivnom su članstvu Poslovnog udruženja „Pijace Srbije“ u okviru kojeg sarađuju sa drugim pijačnim upravama u Srbiji.

B.K