Prikolice IGJ Agro (6-30t)

Fotografije: IGJ

Preduzeće za proizvodnju transportnih vozila IGJ Kft. iz Mađarske nudi rešenja svojim klijentima u oblastima kao što su poljoprivreda, šumarstvo, komunalni poslovi, privredna delatnost i proizvodnja mašina. Prilikom proizvodnje posebna pažnja se posvećuje kvalitetu, važećim standardima, kao i zahtevima koje postavljaju sami kupci. Delatnost privrednog društva karakterišu brojne preporuke, koje potiču od velikih, srednjih i malih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih institucija i privatnih lica.


TRAKTORSKE KIPER PRIKOLICE “AGRO”
1-2-3-4-OSOVINSKE / TANDEM / SA POVIŠENIM STRANICAMA

OPIS:

Velike nosivosti i velikog kapaciteta, IGJ prikolice iz serije “Agro” pogodne su za srednja i velika preduzeća, kao i za različita gazdinstva. Proizvode se sa ojačanim stranicama. Pogodne su za prevoz robe na teškim terenima i za duži transport.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:


PROGRAM VARIJABILNE NADGRADNJE

Na šasiju prikolice mogu se montirati nadgradnje za različite namene. Primera radi, osnovna mašina može biti rasturač stajskog đubriva.

Nadgradnja može biti: kiper platforma, rasturač stajskog đubriva, prikolica za prevoz bala, platforma za prevoz kontejnera, ili kran.


FOTO GALERIJA:

Sve prikolice mogu da se poruče sa dodatnim povišenjem od 0,5 m, rezervnim točkom, hidrauličnom potpornom nožicom, ciradom, nadgradnjom za rasturač stajskog đubriva, nadgradnjom za transport bala itd.

  • Garancija: 2 godine
  • Besplatna isporuka
  • Rok isporuke: Dogovor

CENE:

Kompletan cenovnik sa spiskom dodatnih opcija možete da preuzmete klikom na donji link:


FIRMA:

Proizvođač: IGJ d.o.o., Mađarska, EU

Generalni distributer za Srbiju: Agroposrednik d.o.o., Novi Sad

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је Agroposrednik-logo-slogan-300x83.jpg

KONTAKT:

Agroposrednik d.o.o.

Trg mladenaca 5
21000 Novi Sad
Tel: 063/530-590
E-mail: agroposrednikdoo@gmail.com
Web: www.agroposrednik.rs


TRAŽIMO LOKALNE DISTRIBUTERE!


Komentari