Prikolice IGJ Farmer (0,6-6t)

Fotografije: IGJ

Preduzeće za proizvodnju transportnih vozila IGJ Kft. iz Mađarske nudi rešenja svojim klijentima u oblastima kao što su poljoprivreda, šumarstvo, komunalni poslovi, privredna delatnost i proizvodnja mašina. Prilikom proizvodnje posebna pažnja se posvećuje kvalitetu, važećim standardima, kao i zahtevima koje postavljaju sami kupci. Delatnost privrednog društva karakterišu brojne preporuke, koje potiču od velikih, srednjih i malih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih institucija i privatnih lica.


PRIKOLICE “FARMER”
JEDNOOSOVINSKE / DVOOSOVINSKE / SA POVIŠENIM STRANICAMA

OPIS:

Višenamenske lake IGJ prikolice iz serije “Farmer” namenjene su malim preduzećima, lokalnim samoupravama i poljoprivrednim gazdinstvima. Ističu se pokretljivošću, lako se okreću na malom prostoru i ne zahtevaju veliku poteznu snagu. Opremljene su tradicionalnim stranicama, koje omogućavaju višenamensku upotrebu. Sa ojačanim stranicama pogodne su za transport svih poljoprivrednih proizvoda.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:


PROGRAM VARIJABILNE NADGRADNJE

Na šasiju prikolice mogu se montirati nadgradnje za različite namene. Primera radi, osnovna mašina može biti rasturač stajskog đubriva.

Nadgradnja može biti: kiper platforma, rasturač stajskog đubriva, prikolica za prevoz bala, platforma za prevoz kontejnera, ili kran.


FOTO GALERIJA:

Sve prikolice mogu da se poruče sa dodatnim povišenjem ili rešetkastom stranicom od 0,4 do 0,8 m, rezervnim točkom, hidrauličnom potpornom nožicom, ciradom, nadgradnjom za rasturač stajskog đubriva, nadgradnjom za transport bala itd.

  • Garancija: 2 godine
  • Besplatna isporuka
  • Rok isporuke: Dogovor

CENE:

Cenovnik u PDF formatu možete da preuzmete klikom na donji link:


FIRMA:

Proizvođač: IGJ d.o.o., Mađarska, EU

Generalni distributer za Srbiju: Agroposrednik d.o.o., Novi Sad

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је Agroposrednik-logo-slogan-300x83.jpg

KONTAKT:

Agroposrednik d.o.o.

Trg mladenaca 5
21000 Novi Sad
Tel: 063/530-590
E-mail: agroposrednikdoo@gmail.com
Web: www.agroposrednik.rs


TRAŽIMO LOKALNE DISTRIBUTERE!


Komentari