Šumarski traktori BRANSON

Fotografije: Branson Tractor

BRANSON TRACTORS je američko preduzeće, koje svoje kvalitetne i pouzdane proizvode plasira širom planete.

Osnovne tipove traktora proizvodi južnokorejsko preduzeće KUKJE Machinery CO., LTD, koje raspolaže proizvodnom bazom svetskog ranga. Kao posledicu konstantnog ulaganja u razvoj od samog osnivanja 1968. godine, ova fabrika poljoprivrednih mašina poseduje najsavremeniju proizvodnu tehnologiju koja je potvrđena važećim standardima kvaliteta.

BRANSON TRACTORS od 90-ih godina tesno sarađuje sa proizvođačem, izgradio je sopstvenu proizvodno-montažnu bazu i kvalitetne traktore visokog ranga čiji je proizvođač KUKJE Machinery snabdeva potrebnim dodacima, prilagođavajući ih zahtevima američkog i evropskog tržišta. Kvalitet proizvoda „KUKJE Machinery“-ja potvrđuje i činjenica da proizvođač motora Cummins u svojim traktorima određenih kategorija motore južnokorejske firme plasira kao svoje. Izuzetan kvalitet proizvoda priznat je i od strane JOHN DEERE-a i YANMAR-a, te se značajan procenat proizvodnje obavlja i za te kompanije.

Brojni tipovi traktora JOHN DEERE namenjeni azijskom tržištu, od 1987. godine proizvode se na montažnim trakama „KUKJE Machinery“-ja.

Proizvođač raspolaže standardima ISO 9001 i ISO/TS 16949 i poseduje široki spektar “know-how”-a iz oblasti tehnologije. Ove prednosti obezbeđuju traktorima BRANSON razne mogućnosti upotrebe i kvalitet u koji se uvek možete pouzdati.

BRANSON TRACTORS – gde počinje prednost!

Kada se upoređuju kompaktni traktori, ne treba posmatrati samo broj konjskih snaga. Mnogi od čuvenih proizvođača kompaktnih traktora koriste lake šasije. Kada se razvije nova laka šasija, ona predstavlja veliku prednost u odnosu na konkurente. Međutim, taj traktor – zbog male težine – nije u stanju da kapacitet motora prenese na tlo, pošto mu točkovi proklizavaju. Taj problem se može rešiti samo kontra-tegovima, što iziskuje dodatna sredstva.

BRANSON je za svoj razvojni program izabrao drugi pravac i akcenat stavlja na pronalaženje ravnoteže između mase traktora i potezne sile. Na taj način snaga motora se u celosti pretvara u poteznu silu.

BRANSON – gde se susreću kvalitet i upotrebljivost.

Glavna tržišta BRANSON traktora su SAD, Japan i Zapadna Evropa.

Inženjeri proizvođača su se tokom dugotrajnog razvojnog procesa permanentno rukovodili zahtevima korisnika i na taj način, proizvedeni traktori pored izvanrednog kvaliteta pružaju i maksimalno korisničko iskustvo.

Osnovna karakteristika BRANSON traktora je višestruka upotrebljivost. Mašine opremljene različitim dodacima primenjuju se u mnogim područjima, kao adekvatni traktori s mogućnošću potpunog iskorišćavanja. Primera radi, oni se danas koriste u baštovanstvu, komunalnim poslovima, građevinarstvu, ratarskoj proizvodnji, održavanju parkova i zelenih površina, na ergelama i farmama, u šumarstvu, obradi vinograda i voćnjaka itd…

BRANSON traktore odlikuju i robusna građa, snažna konstrukcija i moderna forma.

BRANSON traktori zbog kvalitetne izvedbe predstavljaju isplativu alternativu naspram rasprostranjenih brendova, te zahvaljujući tome kupci nisu prinuđeni na veliki kompromis u pogledu kvaliteta.

Proizvođač KUKJE Machinery Company LTD u celom svetu ima svoju distribuciju i trgovačku mrežu kroz koju prodaje svoje traktore, obezbeđuje rezervne delove i obavlja servisne usluge.


ŠUMARSKI TRAKTORI BRANSON

OPIS:

Traktori BRANSON, koji su konstruisani za šumarske poslove, odlično i pouzdano mogu obaviti sve zadatke.

Preuređivanje standardnih BRANSON traktora u šumarske sadrži dodavanje sledećih elemenata:

  • Donje zaštitne ploče
  • Roll bar zaštite u slučaju prevrtanja
  • Zaštite sa strane
  • Zaštite svetala
  • Zaštitne mreže prednjeg stakla
  • Zaštite vrata.

Svi modeli BRANSON traktora su pogodni za preuređivanje u šumarske, a posebno preporučujemo modele iz serije 25 i K78.


FOTO GALERIJA:


Za traktore marke BRANSON kod nas možete nabaviti i odgovarajuće šumarske prikolice raznih dimenzija, nosivosti i kapaciteta, sa ojačanom konstrukcijom, šumarskim kranom, opremom za premeštanje stabala i panjeva, kiper prikolicom za prevoz drobljenog drveta itd.

Više informacija u šumarskim prikolicama možete da pogledate ovde ili klikom na donju sliku:

Fotografije: IGJ

Takođe, za BRANSON traktore po povoljnim cenama možete nabaviti i razna priključna radna sredstva, namenski proizvedena za te tipove traktora. To su: čeoni utovarivač, čeona hidraulika, zadnji rovokopač, središnja kosilica za travu, nosač bala, vile za viljuškare, transportni sanduk…

  • Garancija: 2 godine / 1.000 radnih sati
  • Besplatna isporuka
  • Rok isporuke: Dogovor

CENE:

IPARD:

Modele za šumarstvo je moguće nabaviti i preko IPARD fonda.

Za sve zainteresovane kupce obezbeđujemo konsultantsku agenciju specijalizovanu za IPARD koja će pripremiti potrebnu dokumentaciju za konkurisanje, a mi ćemo kupcima refundirati 40% od cene koštanja pripreme dokumentacije (preostalih 60% će se prema pravilima konkursa priznati kao prihvatljivi trošak i biće vraćeno na kraju IPARD postupka).

KREDIT:

Kupci sa teritorije AP Vojvodine u Razvojnom fondu Vojvodine mogu da apliciraju za kredit sa kamatnom stopom od samo 𝟏,𝟓% godišnje.

Uslovi:

– Maksimalan iznos kredita: 5.000.000 din
– Učešće: 20%
– Grejs period: 𝟔 meseci
– Rok otplate: 𝟔𝟎 meseci
– Obezbeđenje: Zaloga na kupljenom traktoru

Otplata će se vršiti u mesečnim, tromesečnim ili šestomesečnim anuitetima, prva rata se uplaćuje po isteku grejs perioda.

Više informacija o kreditu možete da pogledate na ovom linku.


FIRMA:

Proizvođač: KUKJE Machinery CO., LTD., Južna Koreja; Branch Branson LLC., SAD

Generalni distributer za Srbiju: Agroposrednik d.o.o., Novi Sad

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је Agroposrednik-logo-slogan-300x83.jpg

KONTAKT:

Agroposrednik d.o.o.

Trg mladenaca 5
21000 Novi Sad
Tel: 063/530-590
E-mail: agroposrednikdoo@gmail.com
Web: www.agroposrednik.rs