Traktori BRANSON (serija K)

Fotografije: Branson Tractor

BRANSON TRACTORS je američko preduzeće, koje svoje kvalitetne i pouzdane proizvode plasira širom planete.

Osnovne tipove traktora proizvodi južnokorejsko preduzeće KUKJE Machinery CO., LTD, koje raspolaže proizvodnom bazom svetskog ranga. Kao posledicu konstantnog ulaganja u razvoj od samog osnivanja 1968. godine, ova fabrika poljoprivrednih mašina poseduje najsavremeniju proizvodnu tehnologiju koja je potvrđena važećim standardima kvaliteta.

BRANSON TRACTORS od 90-ih godina tesno sarađuje sa proizvođačem, izgradio je sopstvenu proizvodno-montažnu bazu i kvalitetne traktore visokog ranga čiji je proizvođač KUKJE Machinery snabdeva potrebnim dodacima, prilagođavajući ih zahtevima američkog i evropskog tržišta. Kvalitet proizvoda „KUKJE Machinery“-ja potvrđuje i činjenica da proizvođač motora Cummins u svojim traktorima određenih kategorija motore južnokorejske firme plasira kao svoje. Izuzetan kvalitet proizvoda priznat je i od strane JOHN DEERE-a i YANMAR-a, te se značajan procenat proizvodnje obavlja i za te kompanije.

Brojni tipovi traktora JOHN DEERE namenjeni azijskom tržištu, od 1987. godine proizvode se na montažnim trakama „KUKJE Machinery“-ja.

Proizvođač raspolaže standardima ISO 9001 i ISO/TS 16949 i poseduje široki spektar “know-how”-a iz oblasti tehnologije. Ove prednosti obezbeđuju traktorima BRANSON razne mogućnosti upotrebe i kvalitet u koji se uvek možete pouzdati.

BRANSON TRACTORS – gde počinje prednost!

Kada se upoređuju kompaktni traktori, ne treba posmatrati samo broj konjskih snaga. Mnogi od čuvenih proizvođača kompaktnih traktora koriste lake šasije. Kada se razvije nova laka šasija, ona predstavlja veliku prednost u odnosu na konkurente. Međutim, taj traktor – zbog male težine – nije u stanju da kapacitet motora prenese na tlo, pošto mu točkovi proklizavaju. Taj problem se može rešiti samo kontra-tegovima, što iziskuje dodatna sredstva.

BRANSON je za svoj razvojni program izabrao drugi pravac i akcenat stavlja na pronalaženje ravnoteže između mase traktora i potezne sile. Na taj način snaga motora se u celosti pretvara u poteznu silu.

BRANSON – gde se susreću kvalitet i upotrebljivost.

Glavna tržišta BRANSON traktora su SAD, Japan i Zapadna Evropa.

Inženjeri proizvođača su se tokom dugotrajnog razvojnog procesa permanentno rukovodili zahtevima korisnika i na taj način, proizvedeni traktori pored izvanrednog kvaliteta pružaju i maksimalno korisničko iskustvo.

Osnovna karakteristika BRANSON traktora je višestruka upotrebljivost. Mašine opremljene različitim dodacima primenjuju se u mnogim područjima, kao adekvatni traktori s mogućnošću potpunog iskorišćavanja. Primera radi, oni se danas koriste u baštovanstvu, komunalnim poslovima, građevinarstvu, ratarskoj proizvodnji, održavanju parkova i zelenih površina, na ergelama i farmama, u šumarstvu, obradi vinograda i voćnjaka itd…

BRANSON traktore odlikuju i robusna građa, snažna konstrukcija i moderna forma.

BRANSON traktori zbog kvalitetne izvedbe predstavljaju isplativu alternativu naspram rasprostranjenih brendova, te zahvaljujući tome kupci nisu prinuđeni na veliki kompromis u pogledu kvaliteta.

Proizvođač KUKJE Machinery Company LTD u celom svetu ima svoju distribuciju i trgovačku mrežu kroz koju prodaje svoje traktore, obezbeđuje rezervne delove i obavlja servisne usluge.


TRAKTOR BRANSON K78

OPIS:

Nova serija pod oznakom K je sjajan izbor za one koji nisu spremni na kompromis između pouzdanosti, pokretljivosti i niske cene. U kategoriji traktora između 70 i 100 KS ove mašine čine najbolji izbor, uzimajući u obzir cenu i kvalitet.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

Standardna oprema:

Kabina, klima uređaj, grejanje, CD radio, podesivo sedište, podesivi retrovizori, sigurnosni pojas, držač za čaše, utičnica 12V, brisač, zaključavanje zadnjeg diferencijala, ručna kočnica, džojstik za prednji utovarivač, radna lampa, poziciona svetla, otvaranje zadnjeg stakla, opcija za prednje priključno vratilo, aluminijumski radijator za hlađenje.

GRATIS dodatna oprema:

  • Dvokružne vazdušne kočnice (4.011 EUR + PDV)
  • Potezni mehanizam (912 EUR + PDV)
  • Prednji teg (276 EUR + PDV).

FOTO GALERIJA:


VIDEO GALERIJA:


Za traktore marke BRANSON po povoljnim cenama možete nabaviti razna priključna radna sredstva, namenski proizvedena za te tipove traktora. To su: čeoni utovarivač, čeona hidraulika, zadnji rovokopač, središnja kosilica za travu, nosač bala, vile za viljuškare, transportni sanduk…

  • Garancija: 2 godine / 1.000 radnih sati
  • Besplatna isporuka
  • Rok isporuke: 30 dana

CENE:


IPARD:

Model K78 je moguće nabaviti i preko IPARD fonda.

Za sve zainteresovane kupce ovog modela obezbeđujemo konsultantsku agenciju specijalizovanu za IPARD koja će pripremiti potrebnu dokumentaciju za konkurisanje, a mi ćemo kupcima refundirati 40% od cene koštanja pripreme dokumentacije (preostalih 60% će se prema pravilima konkursa priznati kao prihvatljivi trošak i biće vraćeno na kraju IPARD postupka).

KREDIT:

Kupci sa teritorije AP Vojvodine u Razvojnom fondu Vojvodine mogu da apliciraju za kredit sa kamatnom stopom od samo 𝟏,𝟓% godišnje.

Uslovi:

– Maksimalan iznos kredita: 5.000.000 din
– Učešće: 20%
– Grejs period: 𝟔 meseci
– Rok otplate: 𝟔𝟎 meseci
– Obezbeđenje: Zaloga na kupljenom traktoru

Otplata će se vršiti u mesečnim, tromesečnim ili šestomesečnim anuitetima, prva rata se uplaćuje po isteku grejs perioda.

Više informacija o kreditu možete da pogledate na ovom linku.


Katalog na engleskom jeziku možete da preuzmete ovde:


FIRMA:

Proizvođač: KUKJE Machinery CO., LTD., Južna Koreja; Branch Branson LLC., SAD

Generalni distributer za Srbiju: Agroposrednik d.o.o., Novi Sad

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је Agroposrednik-logo-slogan-300x83.jpg

KONTAKT:

Agroposrednik d.o.o.

Trg mladenaca 5
21000 Novi Sad
Tel: 063/530-590
E-mail: agroposrednikdoo@gmail.com
Web: www.agroposrednik.rs