5 C
Novi Sad
уторак 25. јун 2024.

O portalu

Poštovani čitaoci,

Posle pola godine od kada je iz štampe izašao prvi broj Informatora o finansiranju agrara – AgroFin, posle tri izdata broja koje ste nalazili na kioscima, posle vaše, više nego pozitivne reakcije, došlo je vreme za sledeći, sasvim logičan, i verujemo, očekivan korak – izlazak i u online svet.

Rezultat je pred vama – poslovni poljoprivredni portal AgroFin.rs, specijalizovan za finansije i inovacije u agraru.

Prethodnih meseci hvalili ste originalan koncept našeg magazina, dobar odabir tema i sagovornika, aktuelne i korisne informacije i zanimljiv stil pripovedanja… Od toga ne odstupamo. Sve to vas očekuje i na našem internet portalu. Naravno, biće još mnogo toga…

I dalje ćemo akcenat stavljati na kvalitet, a ne na kvantitet, pa vas pozivamo da nas redovno pratite, kao što ste pratili i štampano izdanje.

Najviše pažnje ćemo, kao što ste, verujemo i očekivali, posvetiti problemu koji poljoprivrednike najviše ”boli” – finansijama. Na našim stranicama moći ćete da vidite koji su konkursi za subvencionisanje aktuelni, kakva je ponuda bankarskih kredita, daju li uvoznici mehanizacije popuste…

To, podrazumeva se, neće biti sve. Moći ćete da čitate i o iskustvima poljoprivrednika koji koriste kredite i subvencije, o uspešnim investicijama, o onima koji su odlučili da naprave ”korak napred”, i upuste se u nove projekte…

U fokusu će nam biti i inovacije u agraru, pre svega precizna poljoprivreda.

U našim novim rubrikama – Vodič za kupovinu, Firme i B2B – predstavićemo najbolja preduzeća, korisne proizvode i značajne ljude iz domaćeg agrobiznis sektora, kako bismo povezali potencijalne kupce i prodavce i omogućili uspostavljanje novih kontakata i uspešnih poslovnih partnerstava.

Osim informisanja, trudićemo se i da nastavimo sa edukativnim tekstovima, kako bismo i na taj način, početnicima i neodlučnima pomogli da donesu najbolje odluke u svom poslovanju.

Za AgroFin će, kao i do sada, pisati iskusni i nagrađivani agrarni novinari, poljoprivredni stručnjaci, eksperti za EU fondove, agrarni analitičari, univerzitetski profesori i rukovodioci naučnih instituta, a vrata naše redakcije, kao i e-mail adresa portala, uvek ostaju otvoreni za sva vaša pitanja i sugestije.

Čitajte AgroFin i investirajte pametno!

Redakcija AgroFinaIMPRESSUM

Izdavač: Vivid print

Odgovorni urednik: Jelena Đokić

Adresa: Kralja Aleksandra Ujedinitelja 2B/5

37000 Kruševac

email: office@agrofin.rs

Tel: 062 23 18 23

- Reklama -