Novosadski Poljoprivredni sajam onlajn od 14. do 18. decembra

Foto: Novosadski sajam

Pripremljeni su Osnovni, Klasični i Biznis paketi usluga

U ovom izuzetno zahtevnom vremenu, održavanje visokokvalitetnih događaja, sa ciljem privrednog razvoja naše države kroz direktan kontakt, povezivanje i otvoreni dijalog izlagača sa drugim firmama i publikom, i dalje je prioritet najstarije sajamske kuće u Srbiji.

Višestruko povezivanje kompanija, institucija i pojedinaca – učesnika sajmova i poslovne publike Novosadski sajam je omogućio razvijanjem platforme za organizaciju virtuelnih sajmova.

Prvi poslovni događaj je Međunarodni poljoprivredni sajam onlajn koji će biti održan od 14. do 18. decembra.

Na adresi EXPOONLINE.rs je kreirano niz funkcionalnih prednosti za tradicionalne i nove učesnike najznačajnijeg agrobiznis događaja u Jugoistočnoj Evropi.

Na taj način će Sajam, koji je tokom 87 godina od volovskih kola stigao do virtuelnog prostora, obeležiti kraj ove godine i svima koji posluju u agrobiznisu ili se bave poljoprivredom i granama koje se na nju naslanjaju omogućiti bolje poslovne rezultate u 2020, navode u ovoj sajamskoj kući.

Promenom epidemioloških okolnosti i sticanjem mogućnosti da se sajmovi održavaju u dosadašnjem obliku, “licem-u-lice”, platforma EXPOONLINE.rs biće podrška učesnicima tradicionalnih priredbi na Novosadskom sajmu, kako bi se povećala vidljivost ponude Sajma i uspostavili kontakti sa globalnom poslovnom publikom koja do sada nije bila u prilici da posećuje sajam u Novom Sadu.

Novosadski sajam poziva sve zainteresovane da učestvuju na Poljoprivrednom sajmu onlajn. U prijavi koju možete da preuzmete u prilogu, pripremljeni su Osnovni, Klasični i Biznis paketi usluga. U svakom pojedinačnom paketu obezbeđen je set najznačajnijih servisa i usluga za brzo, lako, raznovrsno, interaktivno i globalno predstavljanje biznisa.

Virtuelni sajam je osmišljen, ne kao zamena, već kao dopuna tradicionalnog Međunarodnog poljoprivrednog sajma u narednim godinama. On bi u osamdesetosmom izdanju trebalo da oboji zatvoreni i otvoreni prostor Novosadskog sajma od 15. do 21. maja naredne godine. Takvom sajmu, koji će, izražavaju nadu u Novosadskom sajmu, biti održan u bezbednom i sigurnom okruženju, Virtuelni sajam će biti snažna podrška.