I ovog proleća vašem automobilu može biti SUPER

Iskoristite super popuste u „Dunav osiguranju“ za sva motorna vozila

Beograd, 22. mart 2022. – Savestan i odgovoran vozač je onaj koji, pored poštovanja saobraćajnih propisa i brige o učesnicima u saobraćaju, vodi računa i o bezbednosti svog vozila. Kompanija „Dunav osiguranje“ već dugi niz godina brine o svojim klijentima, pa je u okviru tradicionalne prolećne akcije pripremila popuste za polise koje vašem automobilu pružaju pouzdanu zaštitu u slučaju bilo kakve nezgode u saobraćaju.

Svi koji odluče da tokom akcije koja će trajati do 30. aprila 2022. godine kupe auto-kasko osiguranje, ostvaruju popust od 15% na visinu premije osiguranja za putnička vozila. Ova ponuda važi za vozila koja se prvi put registruju, kao i za sva ostala, uključujući obnovu osiguranja, kao i ugovaranje osiguranja za polovna vozila.

Za osiguranje od auto-nezgoda ili za pomoć na putu, tu je popust od 30%, a u slučaju da se objedine ova dva osiguranja, popust iznosi čak 50%! Polisa osiguranja od auto-nezgode pokriva smrt koja nastupi usled nesrećnog slučaja pri vožnji ili upravljanju motornim vozilom, ali i trajne invaliditete.

Kako bi nagradila svoje klijente za lojalnost, Kompanija „Dunav“ je pripremila posebne poklone za one koji tokom trajanja akcije zaključe neko od osiguranja motornih vozila. Za zaključivanje auto-kasko polise, dobija se poklon-vaučer u iznosu od 4.000 dinara za „Dunav auto“. Vrednost vaučera može se iskoristiti do 30. juna 2022. godine, i to za usluge tehničkog pregleda, za zamenu stakala, zamenu ili nabavku guma, kao i za ostale usluge koje „Dunav auto“, najveći lanac tehničkih pregleda u zemlji, nudi na više od 70 lokacija širom Srbije.

Dodatni poklon u vidu polise osiguranja pomoći na putu namenjen je svima koji tokom trajanja akcije kupe polisu kasko osiguranja za nova vozila. Ta polisa važi na svakom putovanju, bilo gde u Srbiji ili širom Evrope, uključujući i Tursku, a pokriva osnovne rizike koji se mogu desiti na putu.

Kada sednete u auto, cilj treba da bude sigurno putovanje do odredišta i bezbedna vožnja! Taj cilj sa vama deli i „Dunav osiguranje“ u okviru ove prolećne akcije sa super ponudom i popustima. Svi zainteresovani mogu se informisati o kupovini ili obnovi osiguranja, jednostavno i brzo, popunjavanjem onlajn zahteva za ponudu, nakon čega će vas kontaktirati stručno lice Kompanije. Na zvaničnom sajtu www.dunav.com ili pozivom na besplatan broj Kontakt centra (0800 386 286) klijenti se mogu upoznati sa svim ponudama osiguravajućih usluga, kao i sa svim lokacijama naših poslovnica.