Besplatno testiranje za posetioce 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu

Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije (18. – 24. septembar) primaće posetioce uz Digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test. Za one koji ne poseduju potrebne dokumente Novosadski sajam je obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

Poštovanje istih protokola – Digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom kovid-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, biće obavezni i za izlagače, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

Podsetimo, Novosadski sajam ima dozvolu Kriznog štaba Vlade Srbije za organizaciju 88. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. septembra.

„Učinićemo sve da bi boravak izlagača i posetilaca bio zdravstveno bezbedan, a kao društevno-odgovorna kompanija, obezbeđivanjem brzih antigenskih testova koji neće biti dodatno naplaćivani, podstičemon bezbednost svih učesnika sajamskih priredbi“, saopštile je Pres služba Novosadskog sajma.