Danas u Kruševcu Info sesija za proizvođače za saradnju sa Wolt Marketom

U Regionalnoj privrednoj komori Kruševca predstavnici kompanije Wolt organizuju danas (15. avgust) info sesiju za sve zainteresovane proizvođače koji žele da postanu dobavljači Wolt Marketa i plasiraju svoje proizvode na tržišta Beograda i Novog Sada.

Ova inicijativa je deo programa „veliki -MALI“ namenjenog malim proizvođačima sa fokusom na slabije razvijene krajeve Srbije, da putem kanala online prodaje prošire tržište za svoje proizvode. Program su zajednički pokrenuli kompanija Wolt i Projekat „Velika mala privreda“ koji finansira USAID, a realizuje ACDI/VOCA.

Kako se navodi u saopštenju, tokom info sesije će se zainteresovanim proizvođačima svežih i prerađenih  poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, ali i drugih neprehrambenih proizvoda iz Kruševca, Brusa, Aleksandrovca, Ražnja i ostalih susednih opština, predstaviti program i približiti detalji potencijalne saradnje sa Wolt Marketom.

Značaj aktivnosti za lokalnu privredu je prepoznata i od strane Regionalne privredne komore Kruševca, koja se priključila inicijativi i aktivno pomaže organizovanje događaja kako bi se što više proizvođača priključilo.

B. K.