Voćarski traktori BRANSON

Foto: Branson Tractor

BRANSON TRACTORS je američko preduzeće, koje svoje kvalitetne i pouzdane proizvode plasira širom planete.

Osnovne tipove traktora proizvodi južnokorejsko preduzeće KUKJE Machinery CO., LTD, koje raspolaže proizvodnom bazom svetskog ranga. Kao posledicu konstantnog ulaganja u razvoj od samog osnivanja 1968. godine, ova fabrika poljoprivrednih mašina poseduje najsavremeniju proizvodnu tehnologiju koja je potvrđena važećim standardima kvaliteta.

BRANSON TRACTORS od 90-ih godina tesno sarađuje sa proizvođačem, izgradio je sopstvenu proizvodno-montažnu bazu i kvalitetne traktore visokog ranga čiji je proizvođač KUKJE Machinery snabdeva potrebnim dodacima, prilagođavajući ih zahtevima američkog i evropskog tržišta. Kvalitet proizvoda „KUKJE Machinery“-ja potvrđuje i činjenica da proizvođač motora Cummins u svojim traktorima određenih kategorija motore južnokorejske firme plasira kao svoje. Izuzetan kvalitet proizvoda priznat je i od strane JOHN DEERE-a i YANMAR-a, te se značajan procenat proizvodnje obavlja i za te kompanije.

Kvalitet proizvoda „KUKJE Machinery“-ja potvrđuje i činjenica da proizvođač motora Cummins u svojim traktorima određenih kategorija motore južnokorejske firme plasira kao svoje. Izuzetan kvalitet proizvoda priznat je i od strane JOHN DEERE-a i YANMAR-a, pa se značajan procenat proizvodnje obavlja i za njih.

Brojni tipovi traktora JOHN DEERE namenjeni azijskom tržištu, od 1987. godine proizvode se na montažnim trakama „KUKJE Machinery“-ja.

Proizvođač raspolaže standardima ISO 9001 i ISO/TS 16949 i poseduje široki spektar “know-how”-a iz oblasti tehnologije. Ove prednosti obezbeđuju traktorima BRANSON razne mogućnosti upotrebe i kvalitet u koji se uvek možete pouzdati.

BRANSON TRACTORS – gde počinje prednost!

Kada se upoređuju kompaktni traktori, ne treba posmatrati samo broj konjskih snaga. Mnogi od čuvenih proizvođača kompaktnih traktora koriste lake šasije. Kada se razvije nova laka šasija, ona predstavlja veliku prednost u odnosu na konkurente. Međutim, taj traktor – zbog male težine – nije u stanju da kapacitet motora prenese na tlo, pošto mu točkovi proklizavaju. Taj problem se može rešiti samo kontra-tegovima, što iziskuje dodatna sredstva.

BRANSON je za svoj razvojni program izabrao drugi pravac i akcenat stavlja na pronalaženje ravnoteže između mase traktora i potezne sile. Na taj način snaga motora se u celosti pretvara u poteznu silu.

BRANSON – gde se susreću kvalitet i upotrebljivost.

Glavna tržišta BRANSON traktora su SAD, Japan i Zapadna Evropa.

Inženjeri proizvođača su se tokom dugotrajnog razvojnog procesa permanentno rukovodili zahtevima korisnika i na taj način, proizvedeni traktori pored izvanrednog kvaliteta pružaju i maksimalno korisničko iskustvo.

Osnovna karakteristika BRANSON traktora je višestruka upotrebljivost. Mašine opremljene različitim dodacima primenjuju se u mnogim područjima, kao adekvatni traktori s mogućnošću potpunog iskorišćavanja. Primera radi, oni se danas koriste u baštovanstvu, komunalnim poslovima, građevinarstvu, ratarskoj proizvodnji, održavanju parkova i zelenih površina, na ergelama i farmama, u šumarstvu, obradi vinograda i voćnjaka itd…

BRANSON traktore odlikuju i robusna građa, snažna konstrukcija i moderna forma.

BRANSON traktori zbog kvalitetne izvedbe predstavljaju isplativu alternativu naspram rasprostranjenih brendova, te zahvaljujući tome kupci nisu prinuđeni na veliki kompromis u pogledu kvaliteta.

Proizvođač KUKJE Machinery Company LTD u celom svetu ima svoju distribuciju i trgovačku mrežu kroz koju prodaje svoje traktore, obezbeđuje rezervne delove i obavlja servisne usluge.


VOĆARSKI TRAKTORI BRANSON

OPIS:

Za obrađivanje i održavanje voćnjaka i vinograda preporučujemo BRANSON traktore iz serija „00“ i „F“ (21-45 KS).

Svi modeli imaju mogućnost podešavanja širine razmaka između točkova (+/- 10 cm) i mogu da budu opremljeni raznim dodacima koji olakšavaju obavljanje voćarskih i vinogradarskih poslova.

Detaljnije informacije, tehničke specifikacije, foto i video galerije i cene možete da pogledate klikom na donje linkove:

Traktori BRANSON (serija 00)

Traktori BRANSON (serija F)


FOTO GALERIJA:


VIDEO GALERIJA:


Za traktore marke BRANSON po povoljnim cenama možete nabaviti razna priključna radna sredstva, namenski proizvedena za te tipove traktora. To su: čeoni utovarivač, čeona hidraulika, zadnji rovokopač, središnja kosilica za travu, nosač bala, vile za viljuškare, transportni sanduk…

Uz kupovinu voćarskog traktora, svim kupcima nudimo specijalne popuste na kvalitetne voćarske i baštovanske prikolice mađarskog proizvođača IGJ.

Više informacija možete da pogledate na ovom linku.


  • Garancija: 2 godine / 1.000 radnih sati
  • Besplatna isporuka
  • Rok isporuke: Dogovor

CENE:

IPARD:

Voćarske traktore BRANSON je moguće nabaviti i preko IPARD fonda.

Za sve zainteresovane kupce obezbeđujemo konsultantsku agenciju specijalizovanu za IPARD koja će pripremiti potrebnu dokumentaciju za konkurisanje, a mi ćemo kupcima refundirati 40% od cene koštanja pripreme dokumentacije (preostalih 60% će se prema pravilima konkursa priznati kao prihvatljivi trošak i biće vraćeno na kraju IPARD postupka).

KREDIT:

Kupci sa teritorije AP Vojvodine u Razvojnom fondu Vojvodine mogu da apliciraju za kredit sa kamatnom stopom od samo 𝟏,𝟓% godišnje.

Uslovi:

– Maksimalan iznos kredita: 5.000.000 din
– Učešće: 20%
– Grejs period: 𝟔 meseci
– Rok otplate: 𝟔𝟎 meseci
– Obezbeđenje: Zaloga na kupljenom traktoru

Otplata će se vršiti u mesečnim, tromesečnim ili šestomesečnim anuitetima, prva rata se uplaćuje po isteku grejs perioda.

Više informacija o kreditu možete da pogledate na ovom linku.


Katalog na engleskom jeziku možete da preuzmete ovde:


FIRMA:

Proizvođač: KUKJE Machinery CO., LTD., Južna Koreja; Branch Branson LLC., SAD

Generalni distributer za Srbiju: Agroposrednik d.o.o., Novi Sad

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је Agroposrednik-logo-slogan-300x83.jpg

KONTAKT:

Agroposrednik d.o.o.

Trg mladenaca 5
21000 Novi Sad
Tel: 063/530-590
E-mail: agroposrednikdoo@gmail.com
Web: www.agroposrednik.rs


TRAŽIMO LOKALNE DISTRIBUTERE

(kliknite na link za više informacija)


Komentari