“Al Dahra Srbija” kreće sa programom “AgroBusiness School”, prijave do 15. septembra

Foto: https://rtv.rs/

Kompanija „Al Dahra Srbija“ najavila je pokretanje obrazovnog programa „AgroBusiness School“, sa ciljem da pospeši zapošljavanje mladih u ovom sektoru. Projekat je namenjen studentima završnih i master studija Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu, a kombinuje teorijske module i plaćenu praktičnu nastavu, uz mogućnost zaposlenja po završetku programa, prenosi Beta.

„Saradnja koja je uspostavljena između Poljoprivrednog fakulteta  i kompanije „Al Dahra Srbija“ ne samo da predstavlja izvanrednu priliku, već i veliki korak ka transformaciji i unapređenju agrobiznis sektora u Srbiji. Kroz ovu  sinergiju, mladi talenti će dobiti priliku da nadograde i primene znanje stečeno tokom studija“, rekla je Ivana Mihajlović.direktorka za ljudske resurse kompanije „Al Dahra Srbija“.

Pored savladavanja poslovnih veština u radnom okruženju, polaznici škole dobiće i pristup najsavremenijim resursima i mentorstvu, ključnim za njihov profesionalni razvoj.Jedan od  bitnih delova programa jeste  i plaćena praksa s kojom će se početi u martu 2024. godine u ovoj kompaniji .

Program obuke trajaće od 17. oktobra ove do 31. oktobra 2024. godine.Prijave na konkurs su do 15. septembra na sajtu  Poljoprivcrednog fakulteta u Zemunu.

B. K.