Poljoprivreda na onlajn Regionalnom poslovnom forumu

Foto: PKV

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po treći put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati 10. novembra 2020. godine.

Regionalni poslovni forum biće organizovan u onlajn okruženju a praćenje događaja je moguće onlajn u realnom vremenu. Konferencija će biti organizovana uz maksimalne mere zdravstvene zaštite i poštovanje svih važećih propisanih epidemioloških mera.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavljeni su:

· Poljoprivreda i prehrambena industrija
· Građevinska industrija
· Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na link www.rbf.vojvodina.gov.rs/rs i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Za dodatne informacije zainteresovani mogu da posete rbf.vojvodina.gov.rs ili pošalju upit na rbf2020@vojvodina.gov.rs.

Komentari