Poljoprivredni sajam u Novom Sadu od 12. do 16. septembra

Foto: Novosadski sajam

Manifestacije će biti organizovane u skladu sa svim preporukama Vlade Srbije i Međunarodne asocijacije sajamske industrije

87. međunarodni poljoprivredni sajam i 53. međunarodni sajam lova i ribolova, pod zajedničkim nazivom „Međunarodni jesenji sajmovi“, održaće se od 12. do 16. septembra, najavio je Novosadski sajam.

Imajući u vidu značaj delatnosti koje se predstavljaju na ovim sajmovima, dobijena podrška od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada, to će biti dodatna snaga i privrednicima i Sajmu za uspešno prevazilaženje novonastale situacije, saopštila je ova sajamska kuća. Sajam poziva sve zainteresovane izlagače da nastupe na ovim događajima kako bi zajednički doprineli stabilizaciji srpske privrede i oporavku poslovnog ambijenta.

Manifestacije će biti organizovane u skladu sa svim preporukama Vlade Srbije, kao i Međunarodne asocijacije sajamske industrije UFI, zarad zdravstvene bezbednosti svih izlagača i posetilaca, ističe se u saopštenju Novosadskog sajma.


Prijavu – Ugovor za učešće, sa cenovnikom zakupa izložbenog prostora, možete da preuzmete u prilogu: